Hofman Incasso
  • gerechtsdeurwaarders
  • incassospecialisten
  • juristen

Frauduleus gebruik naam

Beste lezer, Naar aanleiding van uw bericht over een laatste aanmaning van het bedrijf Hoffman Incasso (met dubbel f) delen wij u hierdoor mede, dat wij géén enkele relatie met dat bedrijf hebben. Bovendien werken wij helemaal niet met of voor BT-Loterij. Onze bedrijfsgegevens worden helaas misbruikt om u te bewegen om via een betaallink met iDeal een betaling te doen. U moet in dit kader hieraan geen gevolg geven en zeker niet op die link klikken, wij werken niet eens met iDeal ! Wij zijn momenteel druk doende met het zoeken naar een oplossing om dit te stoppen. In het vertrouwen u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd en excuses voor het ongemak, met vriendelijke groet, Hofman Gerechtsdeurwaarders,
image-nieuws.png

's-Hertogenbosch, 15 jan 2024

Frauduleus gebruik bedrijfsnaam

WAARSCHUWING !

Beste lezer,

Naar aanleiding van door talloze mensen per email ontvangen aanmaningen van het bedrijf Hoffman Incasso (met dubbel f) delen wij u hierdoor mede, dat wij geen enkele relatie met dat bedrijf hebben. Bovendien werken wij helemaal niet samen met of voor de in die email genoemde BT-loterij !

Onze bedrijfsgegevens worden in dit kader helaas misbruikt om u te bewegen om via een betaallink met iDeal een betaling te doen. In dit kader moet u aan dit verzoek géén gevolg geven en zeker niet op de link in de u toegezonden aanmaning klikken! Wij werken op dit moment niet eens met iDeal.

Momenteel zjn wij in samenspraak met de fraude-helpdesk en de politie druk doende de identiteit van deze oplichters te achterhalen.

Excuses voor het ongemak.

Deel dit bericht op