Hofman Incasso
  • gerechtsdeurwaarders
  • incassospecialisten
  • juristen

Een begrip in de regio!

Hofman Gerechtsdeurwaarders, Incassospecialisten en juristen, al ruim 30 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken voor onze (MKB) partners.
Hofman, Een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken!

Hofman, Een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken!

Hofman Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende incasso- en deurwaarderspraktijk.

Nico Hofman is medio jaren 70 van de vorige eeuw gestart en heeft uiteindelijk in 1990 het toenmalige kantoor overgenomen. Service en kwaliteit van de ambtelijke dienstverlening en incassowerkzaamheden staan sindsdien hoog in het vaandel.

Onze incasso afdeling bestaat uit een team van 5 incassospecialisten. Alle dienstverlening kan onder één dak worden aangeboden en afgewikkeld.

Hofman heeft haar incasso afdeling dusdanig ingericht dat al onze incassospecialisten op het gebied van MKB, onderwijs, zorg en medische zaken, huurincasso, advocatuur en arbeidszaken u volledig van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u op het gebied van privaatrecht (o.a. overeenkomsten, algemene voorwaarden, huurrecht, arbeidsrecht en familierecht) volledige ondersteuning bieden.

Onze incassospecialisten zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch aan de Europalaan 19 (tradepark De Herven). Het pand is gelegen nabij de snelweg A2 en A59 en is vanaf die snelwegen goed bereikbaar.  

En onze deurwaarders? Zij hebben de mogelijkheid een breed gebied te beslaan en snel en efficiënt te handelen. Dagelijks zijn ze voor u op pad door de gehele regio Brabant, Zeeland, Gelderland, Noord Limburg en Utrecht.