Hofman Incasso
  • gerechtsdeurwaarders
  • incassospecialisten
  • juristen

Voor advocatuur

Wilt u een dagvaarding uit laten brengen, een vonnis laten betekenen of beslag laten leggen? Dan bent u bij Hofman aan het juist adres!
Hofman, Een begrip in ’s-Hertogenbosch en omstreken!

Voor advocatuur

Wilt u een dagvaarding uit laten brengen, een vonnis laten betekenen of een  executoriaal- dan wel conservatoir beslag laten leggen? Dan bent u bij Hofman Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres. "Wij kunnen heel veel voor u betekenen!"

Wij nemen uw opdracht direct in behandeling en u kunt rekenen op een accurate en snelle service. U ontvangt meteen na ontvangst van ons per email een ontvangstbevestiging. Daarin wordt aan u een dossiernummer of kenmerk doorgegeven, waaronder uw zaak bij ons in behandeling is genomen en met wie u voor eventuele vragen of aanvullend overleg contact op kunt nemen. 

Zorgvuldigheid
U mag van ons een zorgvuldige controle op de formaliteiten van de door u overgelegde stukken verwachten. Dat we daarvoor de nodige expertise in huis hebben is vanzelfsprekend. Net zo vanzelfsprekend als onze pro-aktieve opstelling. Immers: u uw specialisme en wij het onze!

Voor u gaan wij ver!
Wij verrichten ambtshandelingen in de gehele provincie Noord-Brabant, een gedeelte van de provincie Gelderland (met name de gehele Betuwe) en het noordelijk deel van de provincie Limburg. Zie het - niet limitatieve - overzicht, wanneer u onderaan deze pagina "klikt" op ambtelijk werkgebied.
 
Coördinatie
Ook kunnen wij voor u de coördinatie van het leggen van bijvoorbeeld meerdere beslagen verzorgen. Daarvoor werken wij in den lande samen met zorgvuldig door ons geselecteerde collegae. Op deze wijze heeft u geen omkijken naar uw opdracht en slechts één aanspreekpunt. Dat is wel zo praktisch.

Vlotte betekening 
Wij garanderen, dat wij voor u binnen de gestelde termijn actie ondernemen. U zult daarbij aan den lijve onze flexibiliteit en professionaliteit ervaren! "Snelheid van handelen" is een van onze visitekaartjes. De termijn voor het uitbrengen van een exploot in een zogenaamde eenmalige opdracht ligt gemiddeld op 2 werkdagen. 

Spoedeisende zaken?
Heeft u een echte (termijngebonden) spoedopdracht? Dan komen wij zonodig nog dezelfde dag in aktie. Daarvoor is een telefoontje voldoende. 

Uiteraard heeft u de door ons betekende stukken ook weer snel in uw bezit, zodat u vervolgens verder kunt met uw dossier.

Gerelateerde pagina's:
Ambtelijk werkgebied